+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel Boboty Recenze

Hodnocení hotelu

84%
Velmi dobré

dle 17 recenzí

  • Personál

    90%
  • Čistota

    86%
  • Vybavení

    84%
  • Pohodlí

    79%
  • Poměr cena/kvalita

    82%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • skupina přátel
  • mladý pár
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Karel

jednotlivec, 9.9.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 19.8.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Služby,kuchyň

  • Kolem hotelu,v narodním parku těžba dřeva

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Miloslava

jednotlivec, 17.8.2017

Tovéř Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Vynikající poloha na výšlapy na hřeben i na Rozsutce.Nemusela jsem nikam přejíždět autem.Velmi dobré snídaně i večeře formou bohatého bufetu v prosklené restauraci s nádherným výhledem na hřeben.Ikdyž je to starý hotel,je po rekonstrukci a pokoje a restaurace jsou vybaveny novým nábytkem.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 20.7.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
75 %
  • Horské klidne prostredi, kolem pasouci ovce a bazén.

  • Uvítal bych u snidane větší nabídku ovoce a přírod.ovocnych napoju.

Personál
8
Služby
0
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 19.2.2017

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Vynikající jídlo a obsluha

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 24.9.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

NS

rodina se staršími dětmi, 26.8.2016

Plzeň Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Perfektní byla ochota personálu..

  • Velikost rodinného pokoje. Pro téměř čtyři dospělé členy rodiny je pokoj malý.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 6.8.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Holger Günther

rodina se staršími dětmi, 30.7.2016

Moritzburg Německo

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Robert

dospělý pár, 28.5.2016

Slovensko

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 23.6.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Rút

rodina se staršími dětmi, 3.3.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
74 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Radovan Pazderka

rodina se staršími dětmi, 16.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Krásné prostředí v centru Malé Fatry. Pro odpočinek ale i pro aktivní turistiku - parádní. Tento hotel je pro všechny věkové kategorie - každý si zde něco dobrého najde. Krásný výhled z hotelové restaurace na okolní pohoří.

  • Za dobu mého našeho pobytu jsem nezaznamenal - snad jen menší počet ubytovaných ale to mohlo být příčinou kalamita po sesuvech půdy v prostoru Vratné Doliny a možná i nefunkčnost lanové dráhy - my jsme turisté a toto nám nedělalo problém.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Michal Řehák

rodina se staršími dětmi, 11.5.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %
  • Kuchyne dost desna....

Personál
7
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Anonym

dospělý pár, 9.2.2014

English

  • Celkové hodnocení
58 %
  • Swimming pool,room and its size and view from the windows, some staff spoke some English/German wonderful surrounding, quiet and recovering

  • breakfast every day very much the same, lack of healthy food e.g. more joghurts, bedlinen and sheets should be changed once within 7 days, bathroom and room should be cleaned twice per week TV English or German channel would be nice, not only English sports

Personál
7
Služby
6
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
6

Libor Novotný

rodina se staršími dětmi, 8.7.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Nádherná poloha hotelu, klidná atmosféra, bazén pro relaxaci po turistice.

  • Menší pokoje, poslední vstup do bazénu už ve 20:00 (bazén přitom je otevřen do 21:00) - při pozdějším návratu z turistiky je nutno vybírat mezi bazénem a večeří.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Petr Vašíček

rodina s malými dětmi, 10.3.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
82 %
  • klid v pokoji,žádný hluk na chodbách a jinde, pohodlná postel z které nebolí další týden záda, neobtěžující personál,výborná základna na výlety po okolí,jídla vždy dostatek

  • nic extra co by vadilo

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.