+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Hotel Boboty Recenzje

Ocena hotelu

84%
Bardzo dobrze

by 17 reviews

  • Personel

    90%
  • Czystość

    86%
  • Wyposażenie

    84%
  • Komfort

    79%
  • Cena

    82%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • grupa przyjaciół
  • dorośli
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Karel

podróżujący w pojedynkę, 9.9.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 19.8.2017

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • Služby,kuchyň

  • Kolem hotelu,v narodním parku těžba dřeva

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Miloslava

podróżujący w pojedynkę, 17.8.2017

Tovéř Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • Vynikající poloha na výšlapy na hřeben i na Rozsutce.Nemusela jsem nikam přejíždět autem.Velmi dobré snídaně i večeře formou bohatého bufetu v prosklené restauraci s nádherným výhledem na hřeben.Ikdyž je to starý hotel,je po rekonstrukci a pokoje a restaurace jsou vybaveny novým nábytkem.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 20.7.2017

Čeština

  • Cena ogólna
75 %
  • Horské klidne prostredi, kolem pasouci ovce a bazén.

  • Uvítal bych u snidane větší nabídku ovoce a přírod.ovocnych napoju.

Personál
8
Služby
0
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 19.2.2017

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • Vynikající jídlo a obsluha

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 24.9.2016

Čeština

  • Cena ogólna
76 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

NS

rodzina ze starszym dzieckiem, 26.8.2016

Plzeň Česká republika

  • Cena ogólna
88 %
  • Perfektní byla ochota personálu..

  • Velikost rodinného pokoje. Pro téměř čtyři dospělé členy rodiny je pokoj malý.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 6.8.2016

Čeština

  • Cena ogólna
76 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Holger Günther

rodzina ze starszym dzieckiem, 30.7.2016

Moritzburg Německo

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Robert

para, 28.5.2016

Slovensko

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 23.6.2015

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Rút

rodzina ze starszym dzieckiem, 3.3.2015

Čeština

  • Cena ogólna
74 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Radovan Pazderka

rodzina ze starszym dzieckiem, 16.8.2014

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • Krásné prostředí v centru Malé Fatry. Pro odpočinek ale i pro aktivní turistiku - parádní. Tento hotel je pro všechny věkové kategorie - každý si zde něco dobrého najde. Krásný výhled z hotelové restaurace na okolní pohoří.

  • Za dobu mého našeho pobytu jsem nezaznamenal - snad jen menší počet ubytovaných ale to mohlo být příčinou kalamita po sesuvech půdy v prostoru Vratné Doliny a možná i nefunkčnost lanové dráhy - my jsme turisté a toto nám nedělalo problém.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Michal Řehák

rodzina ze starszym dzieckiem, 11.5.2014

Čeština

  • Cena ogólna
72 %
  • Kuchyne dost desna....

Personál
7
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Anonim

para, 9.2.2014

English

  • Cena ogólna
58 %
  • Swimming pool,room and its size and view from the windows, some staff spoke some English/German wonderful surrounding, quiet and recovering

  • breakfast every day very much the same, lack of healthy food e.g. more joghurts, bedlinen and sheets should be changed once within 7 days, bathroom and room should be cleaned twice per week TV English or German channel would be nice, not only English sports

Personál
7
Služby
6
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
6

Libor Novotný

rodzina ze starszym dzieckiem, 8.7.2012

Česká republika

  • Cena ogólna
68 %
  • Nádherná poloha hotelu, klidná atmosféra, bazén pro relaxaci po turistice.

  • Menší pokoje, poslední vstup do bazénu už ve 20:00 (bazén přitom je otevřen do 21:00) - při pozdějším návratu z turistiky je nutno vybírat mezi bazénem a večeří.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Petr Vašíček

rodzina z małym dzieckiem, 10.3.2012

Česká republika

  • Cena ogólna
82 %
  • klid v pokoji,žádný hluk na chodbách a jinde, pohodlná postel z které nebolí další týden záda, neobtěžující personál,výborná základna na výlety po okolí,jídla vždy dostatek

  • nic extra co by vadilo

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.